Woensdag 9 augustus organiseerden we een culinaire workshop voor basisschoolkinderen aan Zwaaikom 21. Thema: de Franse keuken. Een geslaagde middag met veel lachende gezichten.
Van kleine verfijnde hapjes op een amuselepel tot een frisse Franse salade, alles was mogelijk en alles kon gemaakt worden. En natuurlijk mochten stokbrood, knoflook- en kruidenboter niet ontbreken. En wat te denken van échte Franse kazen?
Alles wat de kinderen maakten mochten ze opeten en serveerden ze aan de klanten in de winkel. Samen maken, samen proeven, onder leiding van chef-kok Robèrt.
De tafel was Frans opgedekt, de champagneglazen stonden klaar en de authentieke Alpinopetten, gemaakt in ons textielatelier, mochten natuurlijk mee naar huis genomen worden.
Zin in nog meer fijne activiteiten voor kinderen? Kijk dan hier.
Deze activiteit werd georganiseerd in samenwerking met ZomerPretPas. Meer weten over ZomerPretPas? Klik hier.
Foto’s: Henry Krul